Matkapuhelin

+358 44 2003 654

Sähköpostiosoite

info@northernsun.fi

Pohjoinen Aurinko Oy (Northern Sun) on pohjoismainen start up- vaiheessa oleva siemenpankki ja kasvinjalostusyhtiö sekä neuvontaa ja osaamista tuottava yhtiö. Olemme suuntautumassa erityisesti pohjoisten lääke- ja rohdoskasvien siementen tuotantoon. Ilomantsissa omistamme kasvihuonetilat, joissa aloitettiin vuonna 2018 lääkehampun kasvinjalostustyö.

Yhtiön osakasverkostossa kehitetään  ja koemarkkinoidaan myös erilaisia luontaistuotteita,  joissa on käytetty pohjoisia lääke- ja rohdoskasvejam sekä lääkinnällisiä sieniä ja kääpiä.  

Yhtiö hakee omistajayhteisöönsä mukaan myös hyvinvointialan yrittäjiä.  Haluamme välittää kauttamme myös hyvinvointipalveluja joogaretriiteistä soutuveneretkeilyyn.

Tarjoamme kolme mahdollisuutta osakkuuteen.

Yhtiöjärjestyksen muutoksella keväällä 2021 yhtiölle kirjattiin kolme osakesarjaa ja osakkeita tuli merkittäväksi seuraavasti:

A-sarja / osinko-oikeus ja äänioikeus. Yhteensä A-sarjassa 1 800 000 osaketta joista vielä merkittävissä n. 600 000 osaketta

Haemme yhtiön A-sarjan omistajiksi  ihmisiä jotka haluavat olla kehittämässä yhtiön toimintaa sen osa-alueilla.  Erityisen tervetulleita siemenpankkiin ovat erilaisten kasvikantojen kehittäjät ja ylläpitäjät. Nyt haemme erityisesti niitä joilla on tarjota siemenaineistoja ja asiantuntemusta pohjoisen hampun geenipankin perustamiseen.    Tervetulleita ovat myös erilaiset jatkojalosteiden ja erilaisten uutto-ja erottelutekniikoiden kehittäjät.  Yhtiön liiketoiminnan kehittämiseen sitoutuvia osaajia myös haetaan omistajiksi.

Merkintähinta:  10 senttia/osake

B-sarja / sijoittajaosakkeet, osinko-oikeus, ei äänivaltaa

Tarjoamme mahdollisuuden sijoittaa pohjoismaiseen siemenpankkiin ja  kannabisalan start up-yritykseen. Pohjoinen Aurinko on yksi hamppualan pioneeriyrityksistä ja tienraivaaja ja toivomme lähivuosina tapahtuvaa kotimaista, että kansainvälistä läpimurtoa. Merkittävissä n. 900 000 osaketta.    Merkintähinta:  10 senttia/osake

C-sarja -in nature kannattajaosake

Näitä osakkeita on merkittävissä noin 12 000 00 ja niillä saa oikeuden ostaa yhtiön tarjoamia tuotteita ja palveluita. Osakkeilla ei ole äänivaltaa, eikä osinko-oikeutta, vaan ne ovat In nature-osakkeita joiden hyöty tulee omistajalle palveluina ja tuotteina.

Ostamalla vähintään 50 eurolla osakkeita pääsee mukaan tuotekehitysverkostoon ja saa ostaa  testattavakseen tuotekehitysvaiheessa olevia tuotteita ja myös markkinoille tulevia tuotteita edulliseen osakashintaan. Merkintähinta:  10 senttia/osake.   Liittymislahjaksi uusille c-sarjan osakkaille annamme valinnan mukaan joko 20 kpl vahvimpia cbd-siemeniä tai yhden 10 ml pullon cbd-uutetta. Siementen osalta mahdollisuus valita myös 10 kpl Northern Sun Strong keräilysiementä.

Jos haluat mukaan aurinkoyhteisöön,  ota yhteyttä. osakeanti@northernsun.fi

Kerro nimesi ja yhteystietosi ja millä summalla haluat sijoittaa eri  sarjoihin.   Jos haluat sijoittaa a-sarjaan toivomme myös esittelyä ja tietoa omista kiinnostuksen kohteista.

TAI

Käytä lomaketta: